Teambuildingdagen 2012-2013

Op 20 en 21 september trokken we met onze leerling op een heuse teambuilding!

Er was voor ieder wat wils. Sport, behendigheid, spel,… werden gecombineerd in een… bananenspel. Door bepaalde opdrachten goed te volbrengen konden leerlingen bananen verzamelen die hen schattige pluchen aapjes opleverden. Die aapjes stonden dan weer voor winnende punten. Maar winnen werd vaak ondergeschikt aan plezier maken, want volgende activiteiten zorgden voor spanning, hillariteit, een lach én een traan: een wobbelige hindernissenbrug over het water, bananen knallen met reuzegrote katapulten, schommelen op een nog-nooit-geziene reuze schommel, horizontaal benjilopen met 6 leerlingen tegelijkertijd, al glijdend van een hoge glijbaan bananen grijpen en een koude plons vermijden. Als klap op de vuurpijl volgden er dan nog een hoogteparcours met de nodige deathrides en vredelievend oorlogje spelen op een professioneel paintballterrein. Woorden schieten te kort. Daarom: een fotoverslag!