De koekjestrommel is gevuld!

Het is zo ver! De koekjestrommel werd onder de vakkundige leiding van mevrouw Leinders door de fiere dames van onze richting voeding-verzorging gevuld met overheerlijke havermoutkoekjes.


Vandaag zal de trommel haar weg verderzetten langsheen de Limburgse wegen en waar ze creatieve lekkerbekken tegenkomt, halt houden. Een lekker receptje erbij en klaar is kees! En de vraag op ieders lippen: zal ons receptje bij de gelukkige winnaars zitten?

Wat schreven de leerlingen over hun receptje?
Dit recept voor havermoutkoekjes is een echt “grootmoeders” recept. Wij hebben het recept aangepast door buiten fijne suiker, ook ruwe rietsuiker en vanillesuiker te gebruiken. Wij hebben gekozen voor een lekker smeuïg koekje waarin ook een stevige portie voedingsvezels aanwezig zijn.

Smakelijk!