Groene creativiteit

Een aantal leerlingen van 2A hebben onder leiding van dhr. Wijnen een project gedaan rond zonne-energie en hebben hierbij een soort tractorwagentje gemaakt op een zonnepaneeltje.

De jongens van 3/4 Basismechanica hebben dan weer een Hummer nagemaakt uit metaal. Dit was een project waar ze bijna 3 maanden aan gewerkt hebben en waarvoor ze allen hun eigen creatieviteit in mochten aanwenden.

Er kwamen heel wat verschillende technieken bij kijken zoals lassen, draaien, boren, draadtappen, lakken,… Allemaal dingen die we in onze lessen aanbieden en ervoor zorgen dat de leerlingen ze onder de knie krijgen!2012 Jonathan

2012 Jordy

2012 Marnix

2012 Randy

2012 Stijn

2012 Yannick

ArcSoft_Afbeelding2

ArcSoft_Afbeelding3

ArcSoft_Afbeelding4

ArcSoft_Afbeelding5

ArcSoft_Afbeelding6