2012, een mooie start voor onze vernieuwde website!

Hartelijk dank aan u, beste bezoeker, om onze website te vereren met een bezoekje. U heeft misschien een lach of een traan weggepinkt bij een aantal foto’s of verhalen. Of u heeft met veel interesse gelezen hoe we als school elke dag opnieuw aan de slag gaan om jongeren klaar te stomen voor de wereld van vandaag én morgen. En heeft u niet gevonden wat u zocht in 2012, dan is ons voornemen in 2013 om u nog beter te informeren en u vriendelijk uit te nodigen om onze school eens een bezoekje te brengen. Want dit nieuwe jaar heeft heel wat in petto. We kunnen nog niet de hele sluier oplichten maar één ding staat vast: de Middenschool van Campus De Regenboog is er klaar voor!
De site is nog maar een klein half jaartje in de lucht, maar toch willen we u hieronder een overzicht geven.
Onze allerbeste wensen voor 2013 én…tot snel!
(Ons jaarraport vindt u door op de onderstaande afbeelding te klikken.)

Here’s an excerpt:

600 people reached the top of Mt. Everest in 2012. This blog got about 2.600 views in 2012. If every person who reached the top of Mt. Everest viewed this blog, it would have taken 4 years to get that many views.

Click here to see the complete report.