iPad tip van de week : Flipboard

Tijdens heel wat lessen kan een direct contact met media zoals kranten, tijdschriften, etc. een groot pluspunt betekenen. Je moet voor Nederlands een artikel opzoeken?  Je wil graag een aantal tweets van een BV nalezen over dat voetbalschandaal? De leerkracht vraagt je om gedurende vier weken een artikel uit het tijdschrift EOS te becommentariëren? Dat kan allemaal heel snel en flexibel met de gratis ipad app Flipboard.

Flipboard verzamelt eigenlijk op handige wijze allerlei ‘feeds’ die jij kiest. Het kan gaan om een facebook account maar evengoed om een krant zoals De Standaard of Het Belang Van Limburg. Wil je alle media bij de hand op je ipad en er op een heel natuurlijke wijze doorheen ‘bladeren’? Surf dan zeker eens naar de officiêle website van Flipboard. Bovendien is de app gratis!flipboard-12-700x525