Reisverslag Parijs 2013

Het was goed. Het was gewoonweg goed. Met een toffe bende een wereldstad doorkruisen kan gewoon niet misgaan. Ondanks het feit dat het programma lekker vol zat en er heel wat kilometers via de zolen werden afgesleten, ging het volledige team van Atheneum De Regenboog zonder morren ‘all the way’: de Eiffeltoren, Montmartre, Sacre Coeur, het Louvre, de Arc de Triomphe, de Champs Elysées,… Zonder verpinken trokken we vaak al zingend doorheen de drukke binnenstad. Wat een ervaring!

En dat brengt er ons ook toe om hartelijk ‘merci beaucoup’ te zeggen tegen mevrouw Boonen. Met haar hulp werd de reis er eentje om nog lang aan terug te denken. En dit met ondersteuning van een team gemotiveerde leerkrachten en buschauffeur Luc.

En bedankt ook aan jullie, ouders, familie, vrienden, om onze reis van nabij te volgen. Op donderdag 7 maart kreeg onze website 353 bezoekers over de vloer en onze twitterfeed werd druk geretweet. En bij het ter perse gaan van dit bericht verwelkomen we al 456 bezoekers, wat het totaal aantal bezoekers op ongeveer 8000 brengt.

En zo is onze superdeluxe Parijsreis achter de rug.

A la prochaine fois! Of moeten we zeggen: see you next time? (wink wink)

Een Reactie op “Reisverslag Parijs 2013

  1. Super geslaagde Parijs-reis! Bedankt leerlingen en collega’s voor mijn eerste Parijs-ervaring.

Reacties zijn gesloten.