Steun de designers van morgen

Onze basisschool dingt mee naar een mooi prijs van IKEA Heerlen!

Hier het bijhorend facebookbericht:

Betreft: ‘Kids & Art’ 2013 “Luchtkastelen en droomhuizen” in IKEA Heerlen

Beste ouders, leerlingen, sympathisanten,

Woensdag 24 april 2013 was een belangrijke dag voor onze leerlingen van het derde en vierde leerjaar. Zij bezochten de vernissage van hun eigen kunsttentoonstelling in IKEA Heerlen.
Onze leerlingen werden eind januari geselecteerd om deel te nemen aan het project Kids and Art met als thema ‘Luchtkastelen en droomhuizen’ in een kunstwedstrijd tussen drie landen nl België ( 3de en 4de leerjaar van onze school), Nederland ( groep 5 en 6 van basisschool de Horizon in Heerlen), Duitsland ( 3de en 4de leerjaar KGS uit Aachen). Onze leerlingen hebben al hun kunstzinnige talenten uit de kast gehaald om werkjes af te leveren die de moeite waard zijn om bewonderd te worden.
Vanaf nu kan iedereen op de kunstwerken van onze kunstenaars en hun mededingers stemmen. Dat kan via de briefjes in de winkel van IKEA in Heerlen, maar ook 1x per dag thuis via facebook (www.facebook.com/IKEAHeerlen)
Natuurlijk gaat uw voorkeur uit naar de werkjes met het nummer 4,8,9,10,12,13,17,19,20,22,24,30,34,35,40,41,48,50,51,52,55,58,59,64.
Alle scholen krijgen na afloop van de tentoonstelling een IKEA cadeaupas waarvan de hoofdprijs een waarde heeft van maar liefst € 500.
Onze leerlingen vragen dus liefst aan zoveel mogelijk mensen om op hun werkjes te stemmen en rekenen natuurlijk op uw stem. Zo hopen ze uiteindelijk de hoofdprijs in de wacht te slepen.
Onze schoolspreuk ‘Jouw talent, onze troef’ krijgt op deze manier weer een mooie invulling.
Op woensdag 29 mei om 15 uur worden de prijzen uitgereikt in het restaurant van IKEA Heerlen. Iedereen is van harte welkom.

Stemmen kan hier