Wij doen het met Smartschool

Online leerplatformen zijn hot. Haast elke uitgeverij biedt online oefenmogelijkheden aan en haast elke school hanteert een bepaalde manier om leerlingen en ouders via de digitale snelweg zoveel mogelijk te informeren en te betrekken.

Wij doen het met Smartschool. Dit online leerplatform werd al enkele jaren geleden geïmplementeerd maar toch verdient het vandaag wat extra aandacht. Al is het maar om ouders en leerlingen eraan te herinneren hoe handig dit werkinstrument wel is. Het zal door leerlingen waarschijnlijk nooit op een hoger voetstuk geplaatst worden als Facebook, maar voor ouders is het des te interessanter. Berichten sturen naar het onderwijzend personeel, de punten van zoon- of dochterlief opvolgen, schooldocumenten op een centrale plaats terugvinden, etc. Een fluitje van een cent met Smartschool.

Smartschool is makkelijk te bereiken via http://campusderegenboog.smartschool.be of via de knop ‘smartschoolportaal’ op deze website!