16 maart: Open Campus!

Open Campus!

Onze campus gooit haar deuren open voor de wereld. Hoe zien de klaslokalen eruit? Wat kunnen onze leerlingen zoal doen tijdens de speeltijden? Welke sfeer heerst er in de wandelgangen? En vooral: hoe slagen we als campus erin om onze leerlingen te blijven uitdagen en motiveren om uit te groeien tot de volwassenen van morgen? Kom het allemaal zelf ervaren tijdens onze Open Campus op zondag 16 maart samen met burgemeester Liesbeth Van der Auwera en Sil Jansen, bezieler van het natuurhulpcentrum van Opglabbeek.

GO! Klimaatschool Bree , de eerste basisschool in Vlaanderen met als belangrijkste thema van de 21ste eeuw, zijnde het klimaat en de zorg ervoor, als doorslaggevende kern van het pedagogisch project genomen en opgewaardeerd in de naamgeving van de school. De baseline van deze nieuwe school wordt Energiek basisonderwijs vanuit duurzaamheid en innovatie.

GO! Atheneum Bree bevestigt haar naam met drie graden. Het feit dat het atheneum ook een nieuw baseline heeft, met name ‘Gedurfd onderwijs in een stimulerend klimaat’  toont aan dat er volop geloof is om het GO! Onderwijs van de Vlaamse gemeenschap te Bree verder te verankeren.

Deze sterke vooruitgang op korte termijn vraagt dan ook een herprofilering. Als onderdeel hiervan zal de naam ‘De Regenboog’ verdwijnen en zal u mogen kennismaken met een innoverende GO! Campus Bree.