Hebben wij dé directie van het jaar? You bet!

LVHJ2015_beeld_website

Iedereen heeft heel goed zijn mondje kunnen dichthouden. De verrassing voor mevrouw Moors was dan ook zeer groot toen ze afgelopen vrijdag een leuk mailtje in haar mailbox terugvond: leerlingen en leerkrachten hadden haar genomineerd via de wedstrijd ‘Leerkracht van het jaar’ om verkozen te worden tot directie van het jaar 2015. En die nominatie is nu bevestigd door de jury. Samen met 199 andere kandidaten (gekozen uit 900 inzendingen, alles samen goed voor 4000 nominaties) mag ze op 20 mei deelnemen aan de officiële bekendmaking in Brussel. Deze is trouwens live te volgen via een videostream op de site van Klasse.

Christel: “Los van deze wedstrijd ben ik zeer vereerd door de waardering die ik krijg van het lerarenteam en de leerlingen, het doet me goed en het geeft me de nodige motivatie om verder te gaan. Maar school maken doet een directeur niet alleen, ze moet kunnen rekenen op een geëngageerd en gemotiveerd team, elke dag weer. Vandaar zeker ook een pluim op jullie hoed…”

We wensen Christel veel succes in Brussel en wat er daar ook moge gebeuren, als kleine school met een uniek karakter en enorm potentieel zijn we blij met haar aan het roer!