Atheneum in horror (foto’s!)

Was jij erbij tijdens de halloweennamiddag en wil je het herbeleven? Of wil je weten wat er allemaal is gebeurd tijdens die gruwelijke namiddag? Lees dan zeker verder. Je zal ondergedompeld worden in de horror van het Atheneum.

Voor de halloweenfuif kon beginnen moesten we eerst bloed verzamelen voor de heks. Hoe deden we dat? Door verschillende opdrachten te volbrengen, natuurlijk! Zoals een heksenparcours afleggen, geesten laten zweven en nog veel meer. Wie als eerste genoeg bloed verzamelde, won het spel. De winnaars ontvingen een prijs.

Toen het halloweenspel voorbij was, begon de halloweenfuif. Er waren een paar optredens, zoals een dancebattle en een lied op de gitaar. Maar er was natuurlijk ook een dj, eten en drinken en een plaats waar je kon dansen. Ook was iedereen verkleed, zelfs de leerkrachten. Dus werd er ook een kostuumwedstrijd gehouden waarbij de drie best verklede leerlingen beloond werden met een pot snoep.

Samengevat was het dus een leuk feest. Hopelijk zien we jou volgend jaar!

auteur: Tim Bogaert, 2A