Naar de Olmense Zoo

Uitstap naar de Olmense zoo door Canfide Koçak

Wij zijn op 14 juni 2016 naar de Olmense zoo in Olmen-Balen geweest. Het was daar heel leuk.

Wij hadden een gids en zij vertelde ons meer informatie over de dieren. De gids zei ook in het begin van de rondleiding: ‘Pas op voor de apen. Ze kunnen gras of stront naar jullie gooien.’ Wij dachten: wat gaat er gebeuren als die apen iets tegen ons gooien? Gelukkig gooiden ze niks.

Het leek ons precies dat de dieren ook blij waren dat wij daar waren geweest om hen te bezoeken. Wij mochten de giraffen eten geven en ze aaien. Wij vonden vooral de ‘Tropenhal’ heel mooi. Wij zijn ook naar het circus van de zoo geweest. Wij vonden het leuk, maar wij vonden het ook een beetje erg voor de dieren.

Sommigen waren ook geschrokken van sommige dieren. De dieren hadden ook wel een beetje schrik van ons, maar het was een leerrijke dag!