Teambuilding 2016-2017

We kiezen er als school voor om van bij het begin van elk jaar de teamgeest aan te wakkeren. Niet alleen om de samenhorigheid te versterken maar om elkaars talenten en kwaliteiten al een beetje te kunnen ontdekken.

Voor de eerste en tweede graad stonden de leuke klassiekers op het programma: touwenparcours, deathride, allerhande behendigheidsspelen en een dagje Kattevennen met paardrijden, mountainbiken, muurklimmen en oriëntatielopen.

Voor de derde graad hadden we iets nieuws in petto: airsoften en gezellig kamperen met allerlei speelse activiteiten.

Dit viel bij iedereen in de smaak, getuige de bijhorende foto’s en getuigenissen.

Goed begonnen is half gewonnen, niet?

Hopelijk doen we dit zeker nog eens! Het was echt de moeite. Chiel Poulders (5hw)

Het was heel gezellig met de tofste school die er maar kan zijn. Noë (6boh)