2000 EUR! Dankuwel, Rotary Club Bree Bocholt!

Over een aantal weken gaan we van start met het project ‘Paralympische Spelen’. Gedurende 5 dagen dompelen we onze leerlingen en leerkrachten onder in de wereld van de paralympische sportbeoefening. De sportieve activiteiten worden gekoppeld aan ervaringsgericht en ondervindend leren d.m.v. workshops, lezingen, etc.

We kunnen er u nog niet veel over vertellen, maar laat ons zeggen dat heel Bree zal geweten hebben waar we mee bezig zijn!

Rob Bouts, onze collega L.O., is het project uit de doeken gaan doen bij Rotary Club Bree Bocholt. Door de zeer gevarieerde en maatschappelijk relevante invulling van deze projectdagen, heeft Rotary Club Bree Bocholt beslist ons financieel te ondersteunen, en wel voor 2000 EUR! Dit bedrag zal o.a. gebruikt worden voor het huren van de nodige materialen, inschakelen van externen, etc., zodat de ervaring voor leerlingen én leerkrachten meer kan beklijven en een unieke herinnering zal achterlaten.

Een welgemeende “DANK U WEL” aan Rotary Club Bree Bocholt!