Lezing zoöloog Tim Bouts

Het succesvolle kweekprogramma van de Spix’ Ara, de moeilijkheden bij het verdoven van een giraf en de geboorte van Tian Bao (de babypanda in Pairi Daiza). Al deze onderwerpen (en nog veel meer) kwamen afgelopen donderdag aan bod tijdens de lezing van Tim Bouts, zoölogisch directeur van Pairi Daiza.

Tim Bouts kwam in onze school vertellen over zijn avontuurlijk leven en zijn vele leerrijke ervaringen uit binnen- en buitenland. Uit een rijk gevulde carrière vertelde hij zowel over de positieve als negatieve ervaringen als dierenarts en zoöloog.  Na afloop van zijn interessante lezing was er voor het publiek de mogelijkheid om nog bijkomende vragen te stellen.

Kort samengevat: veel volk voor een amusante en leerrijke ervaring op onze school. Bij deze dan ook van harte dank aan Tim om iedereen een onvergetelijke avond te bezorgen.