Het spectaculaire theater

Op maandag 29/01 om 13.50u vertrokken de eerstegraadsleerlingen naar het theater van de internationaal bekende jongleur / clown Matthias Romir. Vol spanning nestelden we ons in de stoelen van de Breughelzaal.

Met heel veel komedie er in liet hij een fantastische, bijzondere stijl van jongleren zien. De geweldige, spectaculaire trucjes die hij toonde, zouden we zelf niet kunnen nadoen. Tijdens de voorstelling had hij ook droevige stukjes, maar onze mevr. Verhees maakte hem weer blij. De clown riep haar naar voren om hem te helpen. Natuurlijk hielp deze lieve mevr. Verhees hem zeer graag.  Dus wandelde ze het podium op en hielp hem. Toen werd het zeer romantisch. Hij wou ook een mooie selfie maken en nam er dan ook twee als aandenken. Hierop schreven ze allebei hun telefoonnummer. Soms was de muziek bij het theater zeer mooi en soms verdrietig. Soms werden de beelden wel choquerend en ook wel romantisch.

Zo zag het geweldige theater van Matthias Romir er uit. Het is zeker de moeite waard om met je familie eens te bewonderen.

Auteurs: Milla en Olga (1A)