Stagiair in de kijker (m/v): Jordy

Al doende leer je het meest. En dat is zeker van toepassing op Jordy. Want zijn stage bij Hertogs Engineering in Bree mogen we alvast een succes noemen.

IMG_1079

We laten even zaakvoerder Pierre aan het woord:”Jordy neemt alles snel op en wanneer het even mis gaat, stuurt hij zich fluks bij. Hij weet wat werken is. Je ziet dat hij van thuis uit en dankzij zijn opleiding op school van aanpakken weet. Aansluitingen maken, flensen lassen, complexere mechaniek onder handen nemen,… hij doet het allemaal. Doordat we heel wat verschillende opdrachten binnenkrijgen van klanten, moet je snel een bepaald doorzicht ontwikkelen. En bij Jordy lukt dat zeer goed. Ik durf zelfs te zeggen dat in mijn 45-jarige carrière, hij één van de betere stagiaires is binnen ons bedrijf.”

“In mijn 45-jarige carrière is Jordy één van de betere stagiaires bij Hertogs Engineering.” (zaakvoerder Pierre)

De werkdag voor Jordy start om kwart na 8. “Dan krijg ik mijn opdrachten van Pierre en ga ik aan de slag. Er zit veel afwisseling in het werk, want het hangt er vanaf wat de klant vraagt.” Jordy leert bij Hertogs heel wat nieuwe skills op korte tijd. “En we kunnen hier rustig doorwerken, in een aangename sfeer met fijne collega’s.” Om kwart voor 5 zit het werk voor die dag erop, en kan Jordy met een fijn gevoel naar huis.