Onze traiteurs van 2bkvvv

Op 23 maart verzorgden de leerlingen van 2BKVVV de receptie op ‘De dag van de kleuter’ op de BS ‘De lettertuin’ in Opglabbeek. Het was een zeer drukke bedrijvigheid. Er werd in de voormiddag vol enthousiasme gewerkt aan de hapjes. Hapjes gekozen door de leerlingen zelf. Voor de mama’s en de papa’s een bruchetta met tomatensalsa, een kipspiesje en een slaatje. Voor de kleuters zelfgemaakte cakepops met eetbaar goud.

In de korte namiddag trokken de leerlingen samen met mevr. Gielen en mevr. Broekx richting Opglabbeek. Daar aangekomen, handjes uit de mouwen en aan de slag. Na de speech van de directie en het optreden van de kleuters, mochten wij de ouders en kleuters verwennen met al het lekkers wat wij gemaakt hadden. We mochten dan ook veel complimentjes ontvangen en kijken nu al uit naar volgend schooljaar.