5 mei opendeurdag!

Kom proeven van al het moois dat onze school te bieden heeft!

Ervaar a.d.h.v. vakvoorstellingen, workshops, etc. waar schoolgaan in de 21ste eeuw voor staat op GO! Atheneum Bree.

Een veilige haven maar ook een krachtige katalysator voor jongeren die met beide voeten in de maatschappij willen staan. Met de juiste “tools” zoals een goede studiehouding, een geprikkelde nieuwsgierigheid en een uitgebalanceerd pakket aan kennis en vaardigheden, sturen we onze jongeren de wereld in, klaargestoomd voor hun verdere carrière. Of dat nu in een studierichting of beroepsvoorbereiding is.

Onderschat de kracht van onze kleine school zeker niet. Onze overtuiging is dat een familiale sfeer immers bijdraagt tot een open communicatie en gedifferentieerde aanpak, afgestemd op de individuele behoeften van elke leerling.

De snelheid waarmee mens, maatschappij en het onderwijs evolueren ligt ongelooflijk hoog. Het takenpakket van een school ondergaat een omwenteling van jewelste. Wij zijn als een van de eersten op die kar gesprongen en dat vertaalt zich nu in een vooruitstrevende manier van onderwijs verstrekken, een proces dat constant in ontwikkeling is.

Met onze innovatieve kijk op en invulling van evaluatie (die zelfs de nationale pers haalde) én het nauwe samenwerkingsverband met o.a. de Kim Clijsters Academy (KCA@School) zijn we zeker een bezoekje waard, vindt u niet?

Wanneer: 5 mei 2019, van 14u tot 18u!

Waar: Millenstraat 14, 3960 Bree (parkeren kan aan de Mussenburgstraat)

Schermafbeelding 2016-02-04 om 10.10.30