Ligging en contact

Opgelet! De verkeerssituatie rond het schooldomein is gewijzigd!

In een aantal straten van Bree, waaronder de Mussenburgstraat, zal op 1 september 2016 de rijrichting wijzigen.

De Mussenburgstraat (nu 2-richtingsstraat) wordt 1-richtingsstraat. De rijrichting wordt IN vanaf de Millenstraat en UIT via de Stationswal / Opitterpoort.Verhuis busstation

Ook het nieuwe busstation aan het ziekenhuis wordt vanaf 1 september in gebruik genomen. In het centrum van Bree zullen er 3 op-en afstapplaatsen voorzien zijn: op de Kloosterpoort, op de Gerdingerpoort en op de Opitterpoort. Deze op de Opitterpoort ligt het dichtst bij de GO-campus.

Untitled1

Makkelijk én veilig!

Onze school bevindt zich in het centrum van Bree, vlakbij het busstation, makkelijk en veilig bereikbaar met auto, fiets of te voet. Ook andere instanties zoals het stadhuis, OCMW, politie, de Kringwinkel, etc. zijn makkelijk te bereiken waardoor pedagogische uitstappen zonder moeite kunnen georganiseerd worden.

Bekijk de dienstregeling van De Lijn van jouw woonplaats naar onze school hier.
Om via mail contact met ons op te nemen kan je het contactformulier eronder gebruiken of rechtstreeks mailen naar info@goatheneumbree.be De adresgegevens van onze school (adres, telefoon, fax) zijn terug te vinden op onderstaande Google map.